~Kembara Seorang Hamba~

Ada Kata Tak Terucap Walau Dengan Bahasa Indah..... Ada Rasa Tak Terungkap Walau Dengan Seribu Madah.....

salamun 'ala manittaba'al huda

Saya terfikir macammana saya nak mulakan semula. tak pernah saya terbayang saya akan kehilangan blog sbelum ini. huhu sapa2 tau macammana nak recover balik tolong bagitau. (T_T). agaknya pembersihan diri sebelum madrasah ramadhan yang bakal bertamu..


p/s : Dh mula rasa down sket nak menulis. rasa nak pengsan semua ada (T_T) dh xberani nak ejas kat mana2 dh

11 comments:

SALAM...

Peliknya...camne bleh hilang tu?

tak taulah. suma artikel yg dipost hilang.. takpalah. nk wat mcmmn..

salam.
Bnykkn bsbr..
maaf x dpt mbntu.
cma hrpnya ukti x bputus asa.
masih ramai lg yg dahagakn pngisian pnulisan b`mnfaat sprti ukhti.
mga dtruskn!!

salam...
ada tertekan butang "Delete This Blog" ke?
mustahil boleh hilang secara tiba-tiba, kecuali di'hack'.

SABAR ye.. mungkin ada hikmahnya

Tahniah!!...satu strategi yang hebat dari anda selepas satu teguran yang agak panas oleh saudara budiman di shoutbox saudari semalam..saya semakin mengenali cik saudari penulis..

Untuk makluman,selama lebih kurang 10 tahun saya berkecimpung dlm arena blog,blog bukan senang untuk di hack atau di buang kecuali kita flag blog tersebut.. melainkan ia di delete sendiri oleh tuan empunya blog..seperti kata saudari zatil, senang sahaja, tekan butang "delete this blog"..

"sepandai2 tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah jua"..fikir2 kan..

salam. g.ah,

camana boleh hilang ni. kalau adjust, posting tetap takkan hilang. yang hilang gadget2 di tepi-tepi saja. tu setahu kami ja. seb sebelum ni penah nak tukar template, tp jadi blank.cuma jgn klik pada classic kot baru dia ada.

hem, ni pun kak wani yang ajar. hehe
xtau kalau kes kita tak sama
sabaq la na g.ah
khoir ensha Allah

salam. thanks to every body. kpd insan kalau nak tau sebelum cik budiman shout lagi saya dah bg penjelasan kes said qutb tu. saya dah bagitau itu adalah himpunan artikel dan saya sama sekali tidak menambah isi cuma di tukarkan ke dalam bahasa melayu. tapi itu kalau cik insan perasan la. cumanya, salah saya, email dan password saya ni memang saya dah bg org lain tau. and i do learn something. sampai bila2 pun kita takkan mampu untuk puaskan hati orang.. saya masih dalam proses belajar dan bukan orang yang terbaik dalam penulisan. dan thanks syakirah nanti saya nk buat apa yang awak ajar..

ops satu lagi, cik insan, takkanlah kita ni bila marahkan nyamuk kelambu dibakar? dan bila anda sebut ini satu strategi,terus saya tahu siapa anda.. thanks for da clue(^_~) dan saya suka part sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga.. peringatan yang sangat baik.. and i'm gonna invite cik budiman to be with me.. tq

salam, just nak share... hilang blog satu fenomena biasa sebenarnya. blogspot akan sesuka hati dia delete blog dan apabila ditanya kenapa, senang-senang dia cakap melanggar T&c. so, bersabar dan beli je domain..

Assalamu'alaikum wr wb
Saya tidak bermaksud untuk menyudutkan penulis blog ini karena men-translate tulisan saya tanpa merujukkan sumbernya. Bagi saya,tidak mengapa orang lain meng-copy atau merujuk artikel yang selama sumber disebutkan, sebagai bagian dari adab atau memberikan hak yang sesuai.

Saya sendiri bukanlah orang yang punya ilmu tinggi untuk membahas persoalan-persoalan besar mengenai pemikiran tokoh-tokoh yang ada dalam blog saya. Saya membatasi pada isu-isu sosial dari pemikiran mereka sesuai dengan minat saya, bukan isu Syari'ah karena ini di luar kapasitas saya. Saya sendiri tidak memiliki latar pendidikan Syari'ah.

Tulisan atau artikel-artikel itu pun sejauh yang tercerna dalam pikiran saya melalui pembacaan yang saya lakukan atas kitab mereka dan realitas kontemporer pergerakan Islam yang ada di Indonesia.

Saya mohon debat tentang komentar (comment) atau teguran saya di shout box pada waktu lalu dianggap selesai. Silahkan gunakan artikel saya, jika memang ada manfaatnya.

Untuk pemilik blog tetaplah kreatif, semoga comment saya lalu tidak membuat hati jadi hilang gairah untuk menulis kembali.

Wassalamu'alaikum Wr. Wb.

salam..
baru je berbalas komen di blog masing2..
pasti ada hikmah besar yg boleh diambil manfaat..
takpe, ustzh hbat menulis..
ana sentiasa support..
smg Allah permudahkan segala urusan..
'senyum pd mslh, mslh akan senyum pd kita'

Nice To Have a Click (^_^)

jom klik

Kembara Mukmin

Name: Nazirah Nur Mukmin

Previous school :
--> maktab mahmud
--> centre for foundation studies IIUM
--> Now i'm final year student in bachelor of arabic

Experience :
--> co chairperson MTKN GAMIS 09/10
--> EXCO Arabic Students Society IIUM Gombak 08/09
--> vice president Arabic Students Society MCIIUM 06/07
--> Pengerusi Sinergi Gabungan Mahasiswi SIGMA GAMIS

Email dan ym : raisah_muslimat@yahoo.com

The Intelectual

Click to view my Personality Profile page

Cuba Klik

Tetamu Mukmin

Sembang2 Mukmin


ShoutMix chat widget

Komuniti Mukmin

Tetamu Mukmin

Sahabat Mukmin

klik2

Lets Read

Lets Read
Hidayah karya Tuan Guru Nik Aziz

Turki Negara Dua Wajah - Dr Abdullah Azam

Sejarah & Perkembangan Gerakan Islam Abad Moden - ust Riduan Mohamad Nor

Things Fall Apart -Chinua Achebe "paling mahal ni (^_~)"

enjoy with keroppi

Loading...